Förbättra teamarbetet med Evernote Teams

Bild på en person som använder Evernote på en surfplatta på en allmän plats som illustrerar samarbetslösningarna i molnet för teams som har Evernote Teams

Arbeta i molnet för att hålla teamet synkroniserat

Idag kan team inkludera personer som arbetar på ditt kontor och på andra sidan världen. Men samarbete är tufft, även om alla är i samma byggnad. Med skilda arbetssätt, prioriteringar, samarbetsverktyg och tidszoner kan till och med det bästa teamet kämpa för att samarbeta effektivt. Arbetsdokument, mötesanteckningar och kreativa idéer begravs på enskilda bärbara datorer. Bortkastat arbete och dålig kommunikation är nedbrytande och frustrerande för alla.

Med Evernote Teams kan dina team dela kollektiv kunskap, arbetsflöden och projektrelaterade dokument överallt där de behöver arbeta. Med dedikerade projektytor och anteckningsböcker kan även de mest utspridda teamen hålla kontakten och få mer gjort. Synkronisering på flera enheter i molnet innebär att en person kan börja en anteckning på mobilen, lägga till den på sin bärbara dator och samarbeta på samma anteckning med en teammedlem på andra sidan världen.

Vad är molnsamarbete?

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of a collaboration platform to help teams work together more easilyMolnsamarbete använder programvara och information som lagras på webben snarare än lokalt på varje teammedlems dator. Det gör att ditt team enkelt kan dela idéer och arbeta på samma dokument oavsett var de arbetar.

Molnbaserad samarbetsprogramvara uppstod i kölvattnet av mobil databehandling, den ökande användningen av personliga enheter för arbetsuppgifter, ökningen av snabbmeddelanden och sociala medier som arbetsverktyg och växande förtroende för säkerheten hos molnbaserade tjänster. I många branscher idag är molnsamarbete normen och nödvändigt för tillväxt och framgång.

I allmänhet kombinerar molnsamarbete centraliserad dokumentlagring med åtkomstkontroll samt verktyg för att skapa och redigera dokument. Jämfört med analoga eller lokala samarbetsverktyg gör molnlösningar att alla möjliga team kan arbeta tillsammans på ett smidigt och effektivt sätt.

Utnyttja fördelarna med verktyg för molnsamarbete

Teamsamarbete via molnet innebär fördelar som hjälper alla att arbeta tillsammans smidigt oavsett var de befinner sig eller när de behöver arbeta:

 • Alltid tillgängliga
  Med molnsamarbetsverktyg är delade dokument alltid tillgängliga – oavsett om en teammedlem reser, arbetar hemifrån, har ett flexibelt schema eller jobbar ikapp på helgen.

 • De senaste versionerna
  Ändringar som görs i dokument för molnsamarbete uppdateras automatiskt så att alla alltid har den senaste versionen.

 • Förbättrad produktivitet
  De bästa programmen för molnsamarbete minskar friktionen som orsakas av tidsskillnader och geografi så att teamet arbetar effektivare.

 • Lättare samarbete även för stora team
  Ju fler personer, desto mer komplicerat blir teamarbetet. Effektiva molnsamarbetsverktyg gör det enklare för alla att hålla sig uppdaterade med den senaste informationen.

Håll alla uppdaterade så att ditt team kan uppnå mer tillsammans

Starta kostnadsfri provperiod

Koppla upp dina team till Evernote Teams

Ge dina team ett centralt samarbetscenter där alla kan se de senaste uppdateringarna, få tillgång till de senaste versionerna av dokument och dela med sig av sitt arbete och sina idéer. Evernotes flexibla funktioner gör att team kan ansluta och dela på det sätt som passar dem bäst. Det är mycket anpassningsbart för olika branscher och arbetsflöden, bland annat försäljning, design och marknadsföring, CRM och mycket annat.

 • Kommunikation
  Oavsett om de är på kontoret, ute på fältet eller arbetar hemifrån kan även de mest utspridda teamen hålla kontakten via projektytor, anteckningsböcker och delade anteckningar. Entreprenörer och externa bidragsgivare kan ansluta när det är lämpligt utan att de behöver integreras helt i era primära företagssystem. Fästade anteckningar och nyheter på teamets projektyta ser till att alla ser de senaste uppdateringarna, projektstatus och att göra-listor. Även bidragsgivare som arbetar offline kan göra ändringar eller lägga till nya dokument.

 • Projektledning och uppgiftsspårning
  Se till att alla vet vad som ska göras med en enkel att göra-lista i en delad anteckning. Var organiserad och tilldela jobb med ansvarsområden eller projektöversiktsmallar. (Du kan till och med gå in i detalj med en Eisenhower-matrismall.) Varje gång en checklista eller projektanteckning uppdateras visas anteckningen under nyheter i den relevanta projektytan så att alla kan spåra framstegen.

Med Evernote Teams kan du skapa ett eget spårningssystem för arbetsflöden som passar ditt team. Du kan tagga anteckningar och uppdatera dokumentnamn för att indikera projektfaser (Brådskande, Väntande, Pågående osv.). Eller bara flytta anteckningar från en projektyta eller anteckningsbok för att visa att statusen ändrats. Med sådan flexibilitet kan du skräddarsy projektledning och uppgiftsspårning efter dina specifika behov och omständigheter – och ändra dem när dina behov förändras.

Aktivera effektivt samarbete i stor skala, samtidigt som du skyddar din miljö

 • Fillagring
  Evernote Teams ger dig gott om utrymme för lagring av filer med 20 GB uppladdningar per månad plus ytterligare 2 GB per användare på företagets eller organisationens konto.

 • Integreringar
  Evernote Teams är ett lätt samarbetsnav som fungerar med hela din teknikpark. Få åtkomst till, skapa, sök efter och redigera anteckningar i Salesforce och Microsoft Teams. Skapa anteckningar från e-postmeddelanden och bilagor och dela befintliga anteckningar via Gmail och Outlook. Släpp Google Drive-filer i Evernote och få tillgång till dem direkt i dina anteckningsböcker och projektytor. Förvandla Slack-meddelanden till anteckningar så att du kan dela dem med ditt team och få tillgång till anteckningar direkt från Slack utan att byta appar.

 • Säkerhet
  Datacentret som hanterar Evernote-data är SAS 70 (typ II) och SSAE16 SOC-1 (typ 2) certifierat. För åtkomstkontroll använder Evernote Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) för att aktivera enkel inloggning (SSO). Vår SSO-implementering integreras enkelt med alla stora identitetsleverantörer som stöder SAML 2.0. Vi stöder också ADFS. Evernote Teams ansluter till din nuvarande Active Directory- eller LDAP-lösning så att du kan bjuda in eller ta bort användare direkt från din befintliga administrationskonsol. Administratörer kan också visa och hantera användare i vår lösning och granska teammedlemmarnas åtkomst och aktiviteter för att se till att alla har rätt åtkomstnivå för sina roller.

Håll alla uppdaterade, oavsett var de är

Bild på en bärbar dator och smartphone som visar abstrakt innehåll som visar användningen av Evernote Teams digitala samarbetsverktyg

Lagra teamets arbete på ett ställe så att du kan sluta leta efter information och få mer tid över.

Bild på en surfplatta och smartphone under ett moln som visar molnbaserade samarbetsverktyg

Åtkomst överallt så att du kan arbeta var som helst – på kontoret, på språng eller offline.

Bild på pilar som pekar utåt från en glödlampa som visar idédelning med Evernote Teams samarbetsverktyg för projekt

Dela idéer och uppdateringar med ditt team när dina projekt utvecklas så att alla alltid har den senaste informationen.

Bild på ett hänglås i en låda som visar säkerheten hos samarbetsverktygen i Evernote Teams

Organisera ditt team, sätt upp arbetsytor och delningsbehörigheter på det sätt som fungerar bäst för dig.

Håll alla uppdaterade så att ditt team kan uppnå mer tillsammans

/ användare / månad

Start free trial